Last Update:07-Jan-2003


Aku Ankka

Mä todella pidän alkuperäisistä Aku Ankka tarinoista ja usein jopa uusistakin. Vanha Mikki Hiirikin on hyvä, mutta uudet salapoliisihölinät ja vastaavat ovat hirveitä. Osoittaakseni kunniaa etenkin Carl Barksille (rauha hänen muistolleen) päätin tehdä tälläisen pienen sivun, joissa tarkastellaan hieman suhdettani Aku Ankkaan.

Aku Ankan riemukkaat seikkailut (Carl Barks) ovat lähellä sydäntäni. Kansioissa mulla on kaikki lehdet vain jostain vuodesta 1970 alkaen. Lisäksi tietysti paljon lehtiä ennen 1970 sekä lukuisia Aku ja Roope Ankka aiheisia kirjoja. (Minä Aku Ankka, Minä Roope Setä, kaikki Juhlasarjat, Sompailut, Vanhoja strippejä, näköispainoksia jne.)En tiedä kuinka monen elämään Aku Ankka & Kumppanit vaikuttavat, mutta Akun tärkeydestä kielii etenkin se, että lehden nimi suomessa todellakin on Aku Ankka eikä Mikki Hiiri. Etenkin Amerikassa, Mikki Hiirellä on huomattavasti vahvempi jalansija, kuin täällä suomessa. Useimmat tutuistani jopa skippaavat Mikki Hiiret Aku Ankka - lehdestä!

Toivottavasti sait jotain irti sivustani. Iloisia lukuhetkiä Akun parissa!


NAVIGATE : index - turboraketti - amiga - ifa - cats - carrols - star wars - saturday night fever - sauna - cider - g u e s t b o o k

A homepage (c) Lauri Ahonen 1998-2003. Contact me by email or sign my g u e s t b o o k!